C.I.B& FI&SE&EE MVA FINJW-07 FINW-07 Res.EEW-09 Res.NORDW-09 AMSTAFF OF THE YEAR 2008&2009 voittokoira@gmail.com

perjantai 16. joulukuuta 2011

Joulurauhaa ja vuoden tähtihetkiä




Vuosi on lopuillaan ja on aika kerrata sen tapahtumia ja kertoa kuulumisiamme. Tänä vuonna en kaiken kiireen keskellä kerennyt lähettämään joulutervehdyksiä, tämä olkoon sellainen kaikille ystävillemme ja rakkaillemme.






Vuosi alkoi Pontuksen poismenon jälkimainingeissa. Että voi ottaa koville rakkaan perheenjäsenen poismeno. No nyt pappakoira on olohuoneemme parhaalla paikalla, vitriinkaapin päällä, paikassa mistä näkee kaikki asuntomme tapahtumat ja liikkeet. Uurna on kaunis ja se on mäntyä, voimme sen joskus vielä upottaa maahan, jos niin haluamme tehdä.






Keväällä Jouni sai töitä Saarioisilta, perheemme syömingit ovat siis mitä parhaimmalla mallilla sillä saammehan syödä nyt "äitien tekemää ruokaa". No, siipikarjapuolella isäntä on töissä eli toisin sanoen broileria on syöty ja paljon. Mutta kyllä sitä kelpaa syödäkin eikä ole kyllästytty.






Suurin osa ajastammehan kuluu koirien kanssa, se on enempi kuin harrastus. Voi kyllä helposti puhua elämäntavasta kuin harrastuksesta, niin paljon se vie aikaa elämästämme. Tämä vuosi aloitettiin niin, et ajatuksenamme oli vähentää näyttelyissä käyntejä. Mummukoiran hienot tulokset veteraaniluokassa ajoivat meidät keväällä jopa varkauteen asti, josta Emma nappasi toisen SERTinsä. Olimmekin tilanteessa, missä mummukoira oli sertiä vaille suomen muotovalio. Alkoi projekti "mummusta valio". Kävimme kesäkuussa myös tallinassa mistä kotiin matkasimme Eestin Veteraani Voittaja 2011 ja Eestin Veteraani Muotovalion kanssa. Olimme ja olemme kovin ylpeitä meidän mummukoirastamme. Takaraivossa kuitenkin kyti ajatus Emman valioitumisesta myös kotimaan valioksi. Ilmoitin koirat Ouluun ja nappasimme vielä ystävämme Miinan ja Wallekoirankin kyytiin. Oulun reissu ei olisi voinut paremmin mennä: 2 näyttelyä, Voitto molempina päivänä Rotunsa Paras, mummukoira molempina päivinä Rotunsa Paras Veteraani, Wallekoirasta leivottiin Suomen Muotovalio ja se sai siirrolla Voitolta kansainvälisen sertin eli CACIBin ja mikä hienointa, meidän mummukoirastakin tuli lopulta SUOMEN MUOTOVALIO. Ja vielä millä tavalla, Emma voitti nartut ja saimme kuva-albumiimme kuvan, missä sekä urosten, että narttujen voittanut oli meidän omat mussut (kuva ylinnä. Kiitos Miinalle Emman esittämisestä ROP-kehässä). Täytyy myöntää, että narttujen kehän sijoitusten ratkettua minulta pääsi itku. Se oli siinä sitten, mummukoirasta haluttiin ja tehtiin lopulta muotovalio.



Voiton näyttelytulokset tälle vuotta onkin kulkeneet sitä samaa uraa mihin olemme tottuneetkin. Joka kerta, kun olemme Voiton kanssa kisoissa olleet olemme sijoittuneet urosten neljän parhaimman joukkoon. Huippuhetkiä Voiton kanssa tänä vuonna on ehdottomasti: Erikoisnäyttelymme Paras Uros 2 -sijoitus eli tulimme urosten toiseksi (koiria ilmottu n.100) ja vuoden viimeisessä näyttelyssä Voitto uusi Voittaja-tittelinsä eli saamme lisätä nimen eteen V-11 "arvon". Huikeaa!


Mutta mitäs sitten muuta.. No voihan Vihtori! Niinpä niin, niinkuin vannoin ettei meille kolmatta "isoa" koiraa tule, niin niinhän siinä sitten käy et parempi olisi pysyä vaan hiljaa. Juhannuksena syntyi ystävällemme 10 pennun pentue, josta meillä oli mahdollisuus saada yksi uroksista. Valitsimme meille kauan toivotun raitapaidan: Vihtori on hänen nimensä. Eli mikään ei ole ollut Vihtorin tulon jälkeen entisellään. On tämä pentu niin raisu tapaus, mutta ai että siitä saadaan meille hieno harrastuskoira. Kiitos Eevalle ihanasta pennusta, pidämme siitä hyvää huolta parhaamme mukaan.


Vihtorin muutto meidän laumaan sysäsi sitten alkuun projektin, joka päätyi siihen, että Uittotunnelinkadun asunto myytiin ja muutimme hetkeksi vuokralle Winterinmutkaan. Uusi osoitteemme siis tällä hetkellä on: Winterinraitti 6 B 29 33270 TAMPERE. Tämä siis nyt toistaiseksi kunnes löydämme laumallemme mieluisamman paikan asua. Tervetuloa kahvittelemaan, kun ohi kuljette ;-D.


Tässä ne sitten varmaan pääpiirteissään. Kauhea kiire on ollut, mutta nyt viimein pystyy rauhoittumaan. Viestini alussa olevan, ystävämme Miinan tekemän joulutervehdyksen myötä, toivotan kaikille koiraystävillemme, ystävillemme ja rakkaillemme rauhallista joulua ja menestystä uuteen vuoteen 2012! Käykäähän kurkkimassa ensi vuonnakin blogissamme mitä meille kuuluu ;-)..













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti