C.I.B& FI&SE&EE MVA FINJW-07 FINW-07 Res.EEW-09 Res.NORDW-09 AMSTAFF OF THE YEAR 2008&2009 voittokoira@gmail.com

perjantai 6. tammikuuta 2012

Saanko esitellä: Royaltybolt Come On Winningstreak

Ystävällemme Eevalle syntyi viime juhannuksena, tarkalleen 24.6.2011 pentue, josta Vihtorimme on. Emä on nimeltään Momo, Royaltybolt Almighty Queen, ja isänä Alpine´s Rio Grande eli Rio. Momoon saimme tutustua hyvin vajaan parin viikon reissullamme WDS-2010:een. Matkasimme yhdessä Eevan kanssa ja pääsimme elämään arkea Momon kanssa tuolloin 24/7.


Isänä on Alpine´s Rio Grande, joka asusteli Eevan luona koko pitkän kesän 2011 aina aikaisesta keväästä myöhään syksyyn. Hieno koira, jonka toivoisin vielä näkeväni ihan IRL. Kuva Momosta ja Riosta on ylinnä.


Meille annettiin siis mahdollisuus saada tästä pentueesta itsellemme urospentu. Valikoimme melkoisen aikaisessa vaiheessa joukkueesta itsellemme raidallisen pojan, jolla oli kauniit valkoiset merkit eli kaulus, jalat, piirto päässä ja muutama valkoinen karvahaituva hännän päässä. Pentulaatikon reunalla notkuimme useamman kerran ja haimme valinnallemme vahvistusta. Ei se mihinkään muuttunut, meille muutti Vihtori elokuussa 2011.


On tuo pentu ollut melkoinen tapaus. Varsinainen rasavilli. Vauhtia riittää ja siinä on kaikki ihmeissään kun Vihtori lähtee menemään iltavillejään. Paree vaan tsekata, että reitti on selvä eikä esteitä ole tiellä ja antaa pennun vaan kiihdytellä aikansa ;-D. Mä niin odotan ensi kevättä ja kesää, jotta päästään jotain oikeasti harrastamaan. Hakumetsässä olemme jo alkeita päässeet tekemäänkin.


Kaksi alinta kuvaa on tältä päivältä. Vihtori on niissä reilu 6kk vanha. Kaikki kuvat on ottanut Miina Pulkkinen. Kiitos suuri niistä ja ajastasi, mitä olet uhrannut koiriemme kuvaamiseen. Sä niin olet hyvä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti